Zwarte bonen in tomaten kokossaus met krokante aubergine
Aantal personen 2
Ingrediënten
- 1 rode ui, fijngesneden
- 1 teentje look, fijnsgesneden
- 70 gram zwarte bonen
- 250 ml kokosmelk
- 400 gram tomaten in blik
Krokante aubergine
- 1 aubergine, in plakjes
- 1 theelepel gerookte paprika poeder
- 1 eetlepel sojasaus
Bereiden
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Stoof de rode ui en de look aan in wat olie of water.
-
Doe de aubergine plakjes in een mengkom en meng met de sojasaus en gerookte paprikapoeder.
-
Leg de aubergine plakjes op een bakplaat met bakpapier.
-
Doe het blik tomaten en de kokosmelk bij de rode ui en de look en laat even koken.
-
Zet de aubergine ongeveer 15 minuten in de oven tot de plakjes krokant zijn.
-
Doe de bonen bij de tomaten kokossaus.
-
Serveer met rijst.