Vegan kokostaart

Vegan kokostaart

Aantal personen 6

Ingrediënten

  • 1 pak bladerdeeg
  • 100 gram suiker
  • 60 gram bloem
  • 1 snufje zout
  • 4 eetlepels vegan margarine
  • 120 ml kokosmelk
  • 100 gram silken tofu
  • 1 eetlepel Malibu
  • 150 gram kokosschilfers

Bereiden

  1. Verwarm de oven op 180°C.

  2. Meng de suiker, silken tofu, Malibu en vegan margarine tot een egaal mengsel.

  3. Meng in een andere kom de bloem, zout en kokosschilfers.

  4. Doe het bloem mengsel bij het tofu mengsel.

  5. Vet een taartvorm in met wat vegan boter of olie. Leg de bladerdeeg erin en doe het kokosmengsel erover.

  6. Bak de taart een 40 minuten.

2 maart 2018
2 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT