Gevulde paprika met Sojabrokjes gehakt
Aantal personen 2
Ingrediënten
Tomatensaus:
- 1 rode ui, fijngesneden
- 1 teentje look, fijngesneden
- 1 blik tomatenblokjes
- 1/2 theelepel oregano
- 1/2 theelepel basilicum
- 1/2 theelepel marjolijn
- 1/2 theelepel tijm
Gevulde paprika:
- 100 gram quinoa
- 2 rode paprika's, uitgehold
- 60 gram Sojabrokjes gehakt
- 4 eetlepels water
- 1 theelepel groentebouillonpoeder
- vegan geraspte kaas
Bereiden
-
De sojabrokjes zijn te koop bij Sojabrokjes.
-
Stoof de rode ui en de knoflook aan in wat olijfolie of water.
-
Doe de tomatenblokjes en kruiden erbij en laat koken.
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Kook de quinoa gaar.
-
Meng de tomatensaus met de Sojabrokjes, water, quinoa en groentebouillonpoeder.
-
Vul de paprika's met het mengsel en bedek met geraspte vegan kaas.
-
Laat de paprika's 20 minuten bakken.