Vegan "blije kip" met mozzarella pasta
Aantal personen 2
Ingrediënten
- 1 pakje vegan kipstuckjes
- 1 rode paprika, in blokjes
- 1 rode ui, fijngesneden
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- 1 blik tomatenblokjes
- 1/2 eetlepel currypoeder
- 1/2 theelepel chilipoeder
- 1/2 theelepel cayennepeper
- scheutje sojaroom
- 1 bolletje vegan mozzarella
Bereiden
-
Verwarm wat olie in een kookpot en doe de rode ui en de knoflook erin. Stoof wat aan. Voeg dan de paprika toe. Doe de tomatenblokjes erbij.
-
Laat ondertussen wat olie verwarmen in een anti-aanbak pan. Doe de vegan kip erbij en bak krokant. Kruid de vegan kip met currypoeder en cayennepeper.
-
Doe een scheutje sojaroom bij de saus en laat de vegan mozzarella erin smelten.
-
Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking.
-
Doe de vegan kip bij in de saus en serveer met de pasta.