Vegan vispasteitje
Total Time 30 minuten
Aantal personen 2
Ingrediënten
- 3 Vegafit fishsticks in blokjes gesneden
- 4 vegan scampi's in blokjes gesneden
- 1/2 stuk tofu visfilet
- 150 gram champignons
- 250 ml sojaroom
- 50 ml witte wijn
- 1 theelepel viskruiden
- 1 theelepel zeewierkruiden
- 2 bladerdeegpasteitjes
- kroketten
Bereiden
-
Verwarm de oven voor zoals aangegeven op de verpakking van de pasteitjes.
-
Bak de Vegafit fishsticks, vegan scampi's en tofu visfilet.
-
Bak in een andere pan de champignons krokant.
-
Blus de champignons met de witte wijn.
-
Doe de sojaroom erbij en kruidt met viskruiden en zeewierkruiden.
-
Dik de saus eventueel in met een beetje maizena.
-
Doe de vegan scampi's, Vegafit fishsticks en tofu visfilet bij in de saus.
-
Bak de kroketten en de bladerdeegpasteitjes.
-
Vul de bladerdeegpasteitjes met de vegan vissaus en serveer met kroketten.