Vegan Afternoon Tea in Aarschot

Ik mocht enkele weken geleden een vegan afternoon tea gaan uittesten bij Thee Met Een Verhaal in Aarschot. Het is een leuk winkeltje met een heel groot aanbod aan verschillende soorten thee en achteraan in de winkel hebben ze een afternoon tea salon. Het was de eerste keer dat ik naar een afternoon tea ging dus ik was heel benieuwd!

Bij het binnenkomen werd ik direct hele goed ontvangen. Ik mocht plaatsnemen in een heel gezellige ruimte met tafeltjes die heel mooi gedekt waren in Engelse stijl. Ook de kerstboom zorgde voor een gezellige sfeer. Het aperitief was een avocadoballetje met een glaasje pink cava.

Er was keuze uit 3 verschillende soorten thee: kerstthee, Jess’ Detox en Wonderland. Mijn favoriet was de kerstthee, een lekkere zoete thee.

Na het aperitief volgde de scones. Helemaal vegan met kokos cream, Ginger & Orange marmelade en Strawberry Jam. Het was de eerste keer dat ik scones at maar zeker niet de laatste keer. Ik vind ze heel erg lekker! Ook de kokos cream was super luchtig.

Daarna volgde het hartige, Grissini met hummus, pikante hummus of wortel kurkuma hummus. En crackers met naturel hummus en Edamame bonen. Ook allemaal heel erg lekker!

En natuurlijk kan het zoete ook niet ontbreken! Mijn favoriete gedeelte, een bordje vol met lekkers. Er was sinaasappel cheesecake van Julie’s House, courgette brownies en havermout-appel cupcake. Mijn persoonlijke favoriet was de sinaasappel cheesecake, ik vind de combinatie van sinaasappel en chocolade altijd super lekker!

De prijs voor een vegan afternoon tea is 31 euro en royal afternoon (met pink cava) is 35 euro. Het is dezelfde prijs als een niet-vegan afternoon tea.

Deze vegan afternoon tea is zeker de moeite om een dagje Aarschot in te plannen! Even heerlijk genieten van al dat lekker eten. Ik ga zeker nog eens terug voor de afternoon tea.

Adres:

Thee met een Verhaal
Leuvensestraat 27
3200 Aarschot

 

 

 

20 december 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT