Chili con tempeh
Aantal personen 2
Ingrediënten
- 1 rode ui, fijngesneden
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- 1 courgette, in blokjes
- 1 blik tomatenblokjes
- 1 pak tempeh, in kleine reepjes
- 1 potje maïs
- 1 wortel, in kleine blokjes
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1/2 theelepel chilipoeder (of meer naar smaak)
- peper
- zout
Bereiden
-
Stoof de rode ui en de look aan in een beetje water of olie.
-
Doe de wortel, courgette en het blik tomatenblokjes erbij.
-
Voeg wat water toe.
-
Laat de groenten even pruttelen en gaar worden.
-
Bak ondertussen de tempeh krokant.
-
Kruid de groenten met paprikapoeder, chilipoeder, peper en zout.
-
Doe de maïs en de tempeh erbij.
-
Serveer met rijst.