Gevulde butternut met bospaddestoelen en spinazie
Aantal personen 2
Ingrediënten
- 1 butternut
- olijfolie
- zwarte peper
- 1 ui (fijngesneden)
- 2 teentjes look (fijngesneden)
- 200 gram bospaddestoelen
- 200 gram spinazie
- 100 gram kikkererwten
- 100 gram couscous
Bereiden
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de butternut in de helft en verwijder de pitten.
-
Leg de butternut met de vlakke kant naar boven op een bakplaat.
-
Besprenkel met olijfolie en zwarte peper.
-
Zet de butternut 40 minuten in de oven.
-
Maak ondertussen de vulling door de ui en look aan te stoven in wat olijfolie.
-
Doe de champignons erbij en bak krokant.
-
Doe de spinazie en de kikkererwten erbij.
-
Kook de couscous gaar.
-
Roer de couscous onder de vulling.
-
Vul de butternuthelften met de vulling.