Gevulde butternut met bospaddestoelen en spinazie

Gevulde butternut met bospaddestoelen en spinazie

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 1 butternut
  • olijfolie
  • zwarte peper
  • 1 ui (fijngesneden)
  • 2 teentjes look (fijngesneden)
  • 200 gram bospaddestoelen
  • 200 gram spinazie
  • 100 gram kikkererwten
  • 100 gram couscous

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Snij de butternut in de helft en verwijder de pitten.

  3. Leg de butternut met de vlakke kant naar boven op een bakplaat.

  4. Besprenkel met olijfolie en zwarte peper.

  5. Zet de butternut 40 minuten in de oven.

  6. Maak ondertussen de vulling door de ui en look aan te stoven in wat olijfolie.

  7. Doe de champignons erbij en bak krokant.

  8. Doe de spinazie en de kikkererwten erbij.

  9. Kook de couscous gaar.

  10. Roer de couscous onder de vulling.

  11. Vul de butternuthelften met de vulling.

29 november 2020

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Recipe Rating