Salade met vegan yoghurt dressing en 2 verschillende lookbroodjes
Aantal personen 2
Ingrediënten
Yoghurt dressing
- 5 eetlepels ongezoete sojayoghurt
- handje verse basilicum
- 1 theelepel sojasaus
- 1 eetlepel agave siroop
- zout naar smaak
- peper naar smaak
Rauwkost (je kan groenten naar keuze gebruiken maar dit is wat ik gebruikte)
- tomaat
- wortel
- snijbiet
- sla
- aardbeien
Lookbroodjes
- 1 stokbrood
- lookboter
- vegan kaas
- zongedroogde tomaatjes
Bereiden
-
Maak de dressing door alle ingrediënten te mixen.
-
Roer de dressing onder de rauwkost.
Lookbroodjes
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij het stokbrood open en besmeer met lookboter.
-
Optioneel: bestrooi met vegan kaas en bedek met zongedroogde tomaatjes
-
Laat de lookbroodjes 10 minuten bakken.