Vegan kaneelrolletjes
Aantal personen 4
Ingrediënten
- 1 pak bladerdeeg
- 6 eetlepels vegan margarine
- 3 eetlepels kaneel
- 2 eetlepels bruine suiker
Chocoladesaus:
- 50 gram chocolade
- scheutje room
- eventueel suikerbolletjes om het af te werken
Bereiden
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de vegan margarine, kaneel en de bruine suiker tot een egaal mengsel.
-
Rol de bladerdeeg uit en verdeel het kaneelmengsel over het deeg.
-
Rol de bladerdeeg op.
-
Verdeel de rol bladerdeeg in stukken van ongeveer 2 tot 3 cm.
-
Laat ongeveer 25 minuten bakken tot dat het deeg goudbruin ziet.
Voor de chocoladesaus:
-
Laat de chocolade samen met de sojaroom au bain-marie smelten en verdeel over de kaneelrolletjes.
-
Werk eventueel af met wat suikerbolletjes.