Vegan quiche met asperges en spinazie
Aantal personen 2
Ingrediënten
- 1 pak bladerdeeg
- 300 gram tofu, uitgeperst
- 100 gram gare asperges, in blokjes
- 200 gram spinazie
- 1 teentje look
- 1 theelepel kala namak
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1/2 theelepel kurkuma
- snufje zwarte peper
- 1 tomaat, in plakjes
Bereiden
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Doe de spinazie in een steelpan en laat even opwarmen.
-
Doe de tofu in een maatbeker samen met de spinazie, look, kala namak, paprikapoeder, kurkuma en zwarte peper.
-
Leg het bladerdeeg in een taartvorm.
-
Roer de helft van de asperges door het tofu mengsel.
-
Verdeel het tofu mengsel over de bladerdeeg.
-
Verdeel de tomatenschijfjes en de rest van de asperges over het tofu mengsel.
-
Laat de quiche 40 minuten bakken.