TIP #1 heel eenvoudig online een centje bijverdienen

Enkele jaren geleden kwam ik terecht op een website waarmee ik punten kon verdienen door enquêtes in te vullen. Ik was direct benieuwd of dat ik wel degelijk beloond ging worden met punten of dat het gewoon een louche manier was om aan mijn gegevens te geraken. En ja hoor! Je krijgt een beloning met elke vragenlijst dat je invult. Het is een heel handige manier om punten te sparen en als je een aantal punten gespaard hebt kan je je laten uitbetalen met een cadeaubon voor een webshop zoals Bol.com of je kan het geld op je rekening krijgen. Je wordt er natuurlijk niet rijk door maar een extraatje om een leuk boek aan te schaffen of een dvd is wel heel fijn.

Nog een extra voordeel bij het invullen van enquêtes is dat je je mening kan laten horen over verschillende producten en andere zaken. Dus ideaal om als vegan laten te horen dat er vraag is naar vegan producten en niet naar dierlijke producten. Er komen ook regelmatig enquêtes aan bod van plantaardige bedrijven om te kijken of er vraag is naar een bepaald soort producten.

Hier deel ik enkele spaarprogramma’s waar ik goede ervaring bij heb en waar ik al uitbetaald door ben. Op sommige websites wordt je betaald via Paypal of overschrijving en bij andere kan je een cadeaubon kiezen voor webshops zoals Bol.com.

 

1. NuCash.be

NuCash is een spaarprogramma met waarbij je kan sparen door mails te lezen, enquêtes en online aankopen.

 

 

 

2. onlinecashen.nl

OnlineCashen is ook een spaarprogramma waarbij je kan sparen door mails te lezen, enquêtes en online aankopen.

 

 

3.

Spaar4Cash is een spaarprogramma waarbij je kan sparen door mails te lezen, online aankopen, enquêtes en spelletjes te spelen.

 

 

4.

Jiggy is een spaarprogramma waarbij  je kan sparen door mails te lezen, online aankopen en enquêtes.

 

 

5.  

Spaaractief is een spaarprogramma waarbij je kan sparen door mails te lezen, spelletjes en online aankopen.

 

 

6.  

MyClics is een spaarprogramma waarbij je kan sparen voor punten door mails te lezen, enquêtes en het beoordelen van aanbiedingen van bedrijven.

 

 

7.  logo

BetaaldeMails is een spaarprogramma waarbij je kan sparen voor punten door mails te lezen, online aankopen, enquêtes en prijsvragen.

 

 

8. LadyCashback.be

LadyCashback is een spaarprogramma waarbij je punten kan sparen door mails te lezen, enquêtes en online aankopen.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als jij je aanmeld via mijn links krijg ik een kleine bonus waar ik je heel erg dankbaar voor ben!

16 oktober 2018
20 oktober 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT