Kokosrepen met abrikozenconfituur
Aantal personen 4
Ingrediënten
bodem
- 100 gram sojaboter
- 65 gram suiker
- 150 gram bloem
vulling
- abrikozenconfituur
- 250 gram Nature's Charm gecondenseerde kokosmelk
- 200 gram geraspte kokos
- 1 eetlepel vanille extract
Bereiden
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Mix de sojaboter en de suiker met een handmixer.
-
Doe de bloem en water erbij.
-
Leg een bakpapier in een brownie bakblik.
-
Verdeel het deeg voor de bodem over het bakblik en druk aan.
-
Laat het deeg 10 minuten bakken.
-
Meng ondertussen de Nature's Charm gecondenseerde kokosmelk met de geraspte kokos en het vanille extract.
-
Doe een laagje abrikozenconfituur over de bodem.
-
Verdeel het kokosmengsel over de abrikozenconfituur.
-
Laat 15 minuten bakken tot de bovenkant goudbruin ziet.
-
Laat volledig afkoelen voor je het uit het bakblik haalt.