Noedels met Aziatische champignonsaus
Aantal personen 2
Ingrediënten
- 250 gram champignon mengeling
- 1 rode ui, fijngesneden
- 2 teentjes look, fijngesneden
- 200 ml sojaroom
- 4 eetlepels sojasaus
- 1 eetlepel vegan kippenbouillonpoeder
- 1 eetlepel nasi kruiden
- 1 theelepel paprikapoeder
- snufje peper
- maizena
- soba noedels
Bereiden
-
Stoof de ui en de look aan in een beetje olie of water.
-
Doe de champignons erbij en bak krokant.
-
Doe de sojaroom, sojasaus en vegan kippenbouillonpoeder erbij en laat de champignons garen.
-
Kook ondertussen de soba noedels.
-
Kruid de saus met peper, paprikapoeder en nasi kruiden
-
Bind de saus met maizena als ze te dun is.
-
Roer de noedels onder de saus.