Paastrifle
Aantal personen 3
Ingrediënten
- 4 sneetjes wortelcake
- vegan witte chocolademousse
- geraspte wortel
Perziken coulis
- 70 gram perziken
- 50 gram water
- 1/2 theelepel vanille extract
Bereiden
-
Maak de wortelcake volgens dit recept en verkruimel.
-
Doe de perziken en het water in een steelpan en breng aan de kook.
-
Laat de perziken zacht worden.
-
Doe het vanille extract erbij.
-
Mix de perziken tot een sausje.
Begin met het maken van de trifle:
-
Neem 3 dessertglaasjes.
-
Doe eerst een laagje perziken coulis in de glaasjes.
-
Dan een laagje wortelcake kruimels.
-
Daarna een laagje witte chocolademousse.
-
Dan een laagje wortel.
-
En terug een laagje wortelcake kruimels.
-
Ga zo verder tot de glaasjes gevuld zijn.
-
Laat de trifle opstijven in de koelkast.