Perzik kokos taart
Aantal personen 6
Ingrediënten
Taartbodem
- 250 gram sojaboter op kamertemperatuur
- 220 gram suiker
- 300 gram bloem
- 6 eetlepels water
Vulling
- 250 gram ongezoete sojayoghurt
- 100 gram kokosmeel
- 6 eetlepels bruine suiker
- 1 theelepel vanille extract
- 1 eetlepel witte suiker
- 200 gram perzik, in blokjes
Bereiden
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Mix de sojaboter met de suiker in een mengkom.
-
Doe de bloem en het water erbij.
-
Leg een bakpapier in een bakvorm en druk het deeg aan in de vorm.
-
Laat de bodem 10 minuten bakken.
-
Mix de ongezoete sojayoghurt met het kokosmeel, bruine suiker en vanille extract.
-
Doe het mengsel op de gebakken taartbodem.
-
Verlaag de temperatuur van de oven naar 180°C.
-
Verdeel de perzik over de taartbodem en bestrooi met 1 eetlepel witte suiker.
-
Laat de taart 30 minute bakken.