Pompoen met smokey champignons
Aantal personen 2
Ingrediënten
- 300 gram pompoenpuree
- 1/2 theelepel rozemarijn
- 1/2 theelepel kaneel
- 1/2 theelepel paprikapoeder
- 50 ml water
- 1 eetlepel groentebouillonpoeder
- 100 ml sojaroom
- 200 gram gare pompoen in blokjes
- 200 gram oesterzwammen
- 1 eetlepel ahornsiroop
- 1/2 theelepel liquid smoke
- 1 eetlepel sojasaus
- 1/2 theelepel paprikapoeder
- 1 eetlepel water
Bereiden
-
Meng de pompoenpuree met het water, groentebouillonpoeder, sojaroom, kaneel, paprikapoeder en rozemarijn.
-
Verwarm de pompoenpuree en doe de pompoenblokjes erbij.
-
Bak ondertussen de oesterzwammen krokant.
-
Meng de ahornsiroop, liquid smoke, sojasaus, paprikapoeder en water.
-
Doe het mengsel over de gebakken oesterzwammen en laat nog even verder bakken.
-
Serveer de pompoenpuree met pompoenblokjes met de gebakken oesterzwammen.