Portobello curry
Aantal personen 2
Ingrediënten
- 2 portobello's, in reepjes
- 1 rode paprika, in blokjes
- 50 gram spinazie
- 1 rode ui, fijngesneden
- 1 teentje look, fijngesneden
- 1 stukje gember, fijngesneden
- 200 ml kokosmelk
- 1 stukje kurkuma, fijngesneden
- 70 gram kerstomaatjes, in de helft gesneden
- 3 eetlepels gele currypasta, meer of minder naar smaak
- 1/2 theelepel zwarte peper
- 1/2 theelepel kruidenzout
Bereiden
-
Stoof de ui en look aan in wat olie of water.
-
Doe de paprika, gember en kurkuma erbij en laat even meestoven.
-
Doe er kokosmelk, currypasta en de spinazie bij en laat garen.
-
Bak ondertussen de portobello reepjes in een pan met wat olie.
-
Doe de kerstomaatjes bij de curry en laat opwarmen.
-
Roer de portobello reepjes eronder en kruid met zwarte peper en kruidenzout.
-
Serveer met rijst.