Vegan gele curry met banaan en kikkererwten
Aantal personen 2
Ingrediënten
- 1 rode paprika, in blokjes
- 100 gram champignons,in plakjes gesneden
- 50 gram spinazie
- 1 banaan, in plakjes
- 1 rode ui, fijngesneden
- 1 teentje look, fijngesneden
- 1 stukje gember, fijngesneden
- 1 stukje kurkuma, fijngesneden
- 1 blik kokosmelk
- 3 eetlepels gele currypasta
- 50 gram kikkererwten
- 1 theelepel koriander
- 1/2 theelepel zwarte peper
Bereiden
-
Verwarm wat olie of water in een pan.
-
Doe de ui, look, gember en kurkuma erbij en laat enkele minuten stoven.
-
Doe de champignons en de paprika erbij. Stoof 5 minuten.
-
Giet de kokosmelk over de groenten en doe de currypasta erbij.
-
Laat de groenten gaar worden.
-
Doe de spinazie en de kikkererwten erbij en laat nog even verder koken.
-
Roer de bananenschijfjes onder de curry. Kruid met zwarte peper en koriander.