Vegan pasta met romige tomatensaus
Aantal personen 2
Ingrediënten
- 200 gram pasta
- 2 teentjes look, fijngesneden
- 1 rode paprika, in reepjes
- 25 gram zongedroogde tomaatjes, in stukjes gesneden
- 100 gram borlotti bonen
saus
- 400 gram tomatenblokjes uit blik
- 150 ml sojaroom
- 1 eetlepel groentebouillonpoeder
Bereiden
-
Stoof de knoflook aan in wat water of olie.
-
Doe de rode paprika erbij en laat gaar stoven.
-
Kook de pasta gaar zoals omschreven op de verpakking.
-
Maak de saus door de tomatenblokjes, sojaroom en groentebouillonpoeder in de blender te doen.
-
Mix de saus.
-
Doe de saus bij de paprika en laat opwarmen.
-
Doe de bonen en de zongedroogde tomaatjes erbij en laat het geheel opwarmen.
-
Serveer bij de pasta.