Vegan toastjes met zalm
Aantal personen 3
Ingrediënten
- 2 wortels
- rookzout
- 1 vel nori
- 1 eetlepel sojasaus
- 2 eetlepels olijfolie
- vegan creamcheese zoals Violife, Oatly
- vegan kaviaar
- verse dille
- versnipperde rode ui
- zwarte peper
- toastjes
Bereiden
-
Snij de wortels in dunne reepjes.
-
Stoom de wortels tot ze bijna gaar zijn.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Doe de wortelreepjes, rookzout naar smaak, versnipperd nori vel, sojasaus en olijfolie in een ovenschotel.
-
Zet de ovenschotel 15 minuten in de oven.
-
Laat afkoelen.
-
Maak de toastjes door een laagje vegan cream cheese te smeren en te beleggen met de wortelzalm, vegan kaviaar, verse dille, versnipperde rode ui en zwarte peper.