Lovely’s vegan kookboek

Lovely’s is een vegan kookboek, maar niet zomaar een kookboek. Het is een combinatie van een stripverhaal en een kookboek, dus ook als je niet zo gek bent van kookboeken is dit nog steeds een heel leuk boek.

Het stripverhaal gaat over enkele vegans die plots een uitnodiging krijgen om te gaan eten. Alle uitgenodigde kennen elkaar van vroeger en zien elkaar terug naar jaren zonder contact. Maar de uitnodiging die ze kregen was niet zo maar om gaan te eten. Ze worden gevangen gehouden in het gebouw maar krijgen wel heel erg veel lekkere gerechten voorgeschoteld. Maar geraken ze ooit terug naar buiten of moeten ze blijven eten van al dat lekkers?

In het boek vind je de recepten terug van alle gerechten die de strippersonages te eten krijgen. Er staan ook enkele feestelijke recepten in het boek, ideaal als je iets leuk wil klaarmaken voor een feestje. Een van de gerechten in het boek zijn walnoot pannenkoeken met aardbeiensaus. Ik maakte dit recept uit het boek en ze zijn heerlijk! Lekker krokant met de walnoot stukjes erin en zoet door de aardbeiensaus.

Benieuwd naar het verhaal en de leuke, feestelijke recepten? Het boek is te koop op de website van Lovely’s.

 

3 januari 2019

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT