SUIT Matters verzorgingsproducten + winactie

Ik maakte op Veggieworld in Utrecht voor het eerst kennis met de SUIT Matters verzorgingsproducten. Ze sprongen me meteen in het oog door hun simpele maar toch stijlvolle verpakkingen. Maar naast hun stijlvolle verpakking hebben ze ook een stijlvolle inhoud. De producten zijn gemaakt uit 100% natuurlijke ingrediënten en bevatten geen synthetische kleurstoffen, geurstoffen en conserveermiddelen. Ze zijn gemaakt uit alleen meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid én de natuur.

 

Ik heb een maand lang de SUIT Basics set uitgeprobeerd en ik kan je al zeggen, wat een heerlijke producten! Het is een set met 3 producten die je samen kan gebruiken. Eerst gebruik je de Cleansing Oil om je gezicht te reinigen, dan de Cleansing Lotion om je gezicht zuiver te maken en als laatste de vochtinbrengende en herstellende Face Cream.

De Cleansing Oil is iets vettiger waardoor ik de olie ook ideaal vind om make up te verwijderen. De Cleansing Lotion is een doorzichtige lotion die kalmerend werkt en de huid goed zuiver maakt. De Face Cream is een dikkere cream zonder overheersende parfum geur die wel wat verfrissend ruikt. Ik ben zeer tevreden over deze 3 producten, zeker in combinatie met elkaar zorgen ze voor een heerlijk fris gevoel en een gezonde huid.

Ben je benieuwd geworden naar de producten van SUIT Matters? De producten zijn te koop op de webshop van SUIT Mattters www.suitmatters.nl maar dankzij SUIT Matters mag ik ook 2 van deze geweldige sets weggeven t.w.v. 57,50 euro! Wil jij ze graag winnen? Hou dan zeker de Facebook & Instagram pagina van Soy & Seitan in de gaten! De winactie komt deze week online.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT